пʼятницю, 29 березня 2024 р.

 


У КНИЖКОВІЙ КРАЇНІ

29 березня у бібліотеці-філії №13 відбулась вікторина, яку приурочили до всеукраїнського  тижня дитячого та юнацького читання. Гостями свята стали юні читачі, які відвідали нашу книгозбірню.



Наші книголюби змагалися в знаннях про світ книг, авторів та їх твори. Кожне питання викликало бурхливі дискусії та пошуки правильних відповідей, а атмосфера змагання була наповнена дитячим захопленням та ентузіазмом.


Однак вікторина була лише частиною святкової програми. Діти також мали можливість дізнатись цікаві факти про історію виникнення книги – від давніх папірусів до сучасних видань. Ця подорож у часі розширила їхні знання та збагатила уяву про значення книги у житті суспільства.


Особливим дотиком до заходу стала презентація: "10 найдивовижніших книг світу", яку підготували бібліотекарки. Вона відкрила двері в унікальні та захоплюючі світи літературних шедеврів, вразивши уяву дітей та залишивши незабутні враження.


Всі учасники свята отримали не лише порцію нових знань, а й багато позитивних емоцій та натхнення для подальшого читання та творчості. Такі заходи стають важливим кроком у формуванні культури читання серед молодого покоління та підтримці інтересу до книги як невичерпного джерела знань та задоволення.

 Зав. бібліотеки-філії №13            А. Панасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар