Усім відомо, що після вживання
халви організм наповнюється корисними вітамінами та молодшає.
Цей продукт найкраще впливає на
роботу нервової системи людини і значно поліпшує кровообіг. Якщо працівники на
заводі виготовляють халву за правильним рецептом, то ця комбінація інгредієнтів
створює мікроелементи, які є постачальниками цинку, міді, заліза, протеїну,
фосфору, натрію, магнію, кальцію та інших корисних речовин.
Завдяки своєму складу халва має
дієтичні властивості, оскільки готують її з насіння й горіхів, а вони містять
вітаміни груп А, В і Е. Це сприятиме росту й розвитку дитини та нормалізації
зору.
Важливо: у складі халви у жодному
разі не повинні бути присутні різні харчові добавки, ароматичні речовини,
кислоти і барвники, ці східні ласощі мають складатися лише з натуральних
речовин.
Проте халву потрібно вживати в
невеликих дозах, близько 50 грамів у день, тому що цей продукт
дуже і дуже калорійний.
При підготовці статті був використаний матеріал з газети «Батьки і діти».
Завідуюча бібліотекою-філією №13 Г.
Недвецька
Немає коментарів:
Дописати коментар