вівторок, 1 листопада 2016 р.

Правовий брейн-ринг


 Правовий брейн-ринг
“Молоді -  правові  знання”

Мораль і право, Право і Закон
Рушійні сили для життя людини,
А їх знання надасть нам вірний тон
І розвитку держави України.

Україна, як член міжнародного співтовариства, бере участь у діяльності зі створення сприятливого для дітей середовища, у якому гідний розвиток і захист їх прав забезпечується з дотриманням принципів демократії, рівності, миру, соціальної справедливості, з урахуван­ням моральних засад та традиційних цінностей ук­раїнського суспільства, спрямованих на зміцнення сім'ї та морального здоров'я дітей в Україні.
Виховування в школярів зацікавленості щодо правових знань, формування правової культури, підвищення зацікавленості та інтересу молодого покоління до правових знань – це основна мета суспільства.



Так, 27 жовтня працівники бібліотеки-філії №13, разом з вчителями НВК №9 Кульбабою Л.М. та Якобчук І.З. провели правовий брейн-ринг “Молоді  правові  знання”, в якому прийняли участь учні сьомих класів.(7-А, 7-Б, 7-В).




Їз усіх учасників брейн-рингу було створено 3 команди: «Академіки», «Феміда», «Юність». Змагання оцінювало журі. Команди показали дуже хороші знання правового напрямку. Вболівальники всіх 3-х команд також приймали участь у різних правових вікторинах. Кращі з учасників були нагороджені цінними подарунками (книжками). Команда 7-А класу «Феміда» зайняла 1-ше місце, 2-ге місце поділили між собою команди 7-Б та 7-В класу. 

«Незабаром вам відповідати за життя нашої країни.
Адже недарма говориться: «Держава будується не в майбутньому, вона будується сьогодні». Ви своїми знаннями, своєю працею маєте доводити свою любов до держави. Хочеться вірити, що ви зробите це гідно, щоб кожен міг би сказати: «Я – громадянин України», – висловила свою думку наприкінці заходу вчитель історії Кульбаба Л.М. 

Любіть Україну, любіть свій край, бережіть його, плекайте. Нема життя без України, бо Україна – це мати, яку не обирають, як і долю, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі.

Г.Недвецька, завідуюча бібліотекою-філією №13

Немає коментарів:

Дописати коментар