пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 

Незалежна Україна: історія незламного народу

 23 серпня в бібліотеці-філії №13 відбулася  презентація патріотичного кросворду , яка присвячена до Дня прапора та Дня Незалежності України – двох важливих державних свят, що символізують національну єдність та незламність українського народу.


https://learningapps.org/watch?v=pb4o5idd324

Кросворд було створено з використанням онлайн-платформи learningapps.org , яка надає зручний інструментарій для створення інтерактивних завдань. Основна мета кросворду – допомогти учасникам перевірити та розширити свої знання про історію України, її боротьбу за незалежність та важливі події, які вплинули на формування української державності, а також пропонує  зануритися в патріотичну атмосферу та нагадати собі, що незалежність України – це результат вікової боротьби незламного народу за свободу і гідність.


 Усі бажаючі можуть спробувати свої сили та розгадати кросворд, поглибивши свої знання з історії України, боротьби за незалежність та визначних подій нашої держави.

Для розгадування кросворду переходьте за посиланням https://learningapps.org/watch?v=pb4o5idd324 та долучайтесь до святкування наших національних цінностей та героїчного минулого!

Будьмо разом у цей важливий час, адже незалежність – це найбільша цінність, яку ми маємо берегти та шанувати.

Зав. бібліотеки-філії №13      А. Панасюк