пʼятниця, 4 липня 2014 р.



Увага!
Бібліотека та ГО«Подільська правова ліга».

 Для мешканців  Південно-Східної частини міста у бібліотеці-філії №13 по вул.Бажана б.16, за спеціальною угодою, відкритий скайп-зв’язок з ГО «Подільська правова ліга».
Бібліотека разом з працівниками громадської організації реалізує можливості використання безкоштовного доступу до правової інформації та забезпечує функціонування дистанційного консультаційного пункту, куди жителі Південно-Східної частини міста можуть прийти і на місці отримати безкоштовну допомогу через скайп-зв’язок.
 Представник громадської організації «Подільська правова ліга» через скайп-зв’язок відповідає на запитання та допомагає вирішити питання наших користувачів. Крім здійснення консультацій, ГО «Подільська правова ліга» може надавати малозабезпеченій частині населення безкоштовного  адвоката та оформляти документи для захисту інтересів та вирішення проблемних питань у судовому порядку.
Консультації проходять у літній період 1 раз на місяць у останній четвер з 10.00-11.00, а з вересня консультації будуть надаватися 2 рази на місяць: 2-й вівторок  та останній четвер з 10.00-11.00.
Запрошуємо Вас  до  бібліотеки-філії №13  з пропозиціями  та питаннями правового характеру для здійснення скайп-зв’язку.
Ми працюємо в літній період: з 9.00 до 18.15
Вихідні дні: неділя, понеділок
 Завідуюча бібліотекою-філією №13       Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар