середа, 6 травня 2015 р.

Читацький марафон до 70-ї річниці Перемоги



Читацький марафон до 70-ї річниці Перемоги
«Серця, обпалені дорогами війни»

Пам’ять...  Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над нацизмом.
Україна обрала європейський шлях розвитку, що передбачає і прийняття європейських моральних і культурних цінностей, у тому числі у вшануванні пам’яті про жертв воєн і конфліктів.
9 травня День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Для України Друга світова війна – національна трагедія.



6 травня 2015 року бібліотека-філія №13 продовжила читацький марафон до 70-ї річниці Перемоги «Серця, обпалені дорогами війни», розпочатий Хмельницькою міською центральною бібліотекою 5 травня 2015 року. 

В бібліотеку завітали учні ЗОШ№7 та 14, та завдяки скайп-зв’язку з бібліотекою-філією №14, приймали участь у читацькому марафоні. Звучали вірші різних авторів: В.Олійника, С. Старостіної, А. Малишко, О.Гончара, Л.Костенко, О.Підсухи та інш. 
Оформлена книжкова виставка: «Священна пам’ять війни» розкрила майбутнім поколінням, спадкоємцям слави героїв, що Перемога вручила їм найцінніше – науку любити Батьківщину й перемагати ворогів. На їхні плечі лягає тягар відповідальності за спокійний і вільний завтрашній день Вітчизни. І важливо, щоб несли вони цей тягар гідно.
Завідуюча бібліотекою-філією №13       Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар