пʼятниця, 11 березня 2016 р.

Місце зустрічі з новою поліцією – у бібліотеці.


Місце зустрічі з новою поліцією – у бібліотеці.


Майбутнє кожної людини і людства в цілому потенційно залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення прав дітей та їх правовий захист безумовно є основним завданням сучасності, у вирішенні якої має бути зацікавленим все світове співтовариство.
Тому, в профілактичних цілях, працівники бібліотеки-філії №13 звернулися за допомогою до нової поліції.
На жаль, актуальними залишаються проблеми правопорушень серед підлітків, шахрайство. Підлітки повинні розуміти, що за порушення встановлених у суспільстві норм і законів доведеться відповідати. 



Таку непросту тему 10 березня вибрали працівники бібліотеки для зустрічі старшокласників ЗОШ№14 із працівниками нової поліції.
Присутні учні дізнались про цікаві аспекти роботи поліції, про норми поведінки у суспільстві, про шахрайство в Інтернеті. Зустріч старшокласників проходила у форматі запитань-відповідей.


Старший лейтенант поліції Катерина Терещенко розповідала присутнім про різного виду шахрайства, та їх наслідки, а також про законне вирішення цих проблем.
 Співробітник поліції лейтенант Лісков Денис висвітлив ряд основних завдань нової поліції, а саме:
забезпечення правопорядку,
гарантування безпеки на вулицях міста,
куріння та вживання алкоголю в невстановленому місці,
врегулювання сімейних проблем.
На всі запитання працівники нової поліції відповідали оперативно та кваліфіковано. 


Зустріч пройшла в атмосфері довіри і зацікавленості з боку аудиторії та була корисною для підвищення обізнаності і розуміння молодим поколінням.


 Завідуюча бібліотекою-філією №13                 Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар