середа, 19 вересня 2018 р.

Віртуальна подорож:



«Чарівне місто – Хмельницький»

 Хмельницький в ошатнім убранні
Над Бугом південним стоїть
І сяють тут промені ранні,
Як сяяли безліч століть.
Ольга Лихогляд

Хмельницький – сучасне, спрямоване у майбутнє місто. Ми дуже  любимо його і пишаємось ним. Але, мало любити своє рідне місто – його ще треба добре знати. Знання історії рідного краю не просто збагачує і звеличує людину, воно служить своєрідним містком, що єднає минулі покоління з поколіннями прийдешніми.
Любов до прекрасного починається з дитинства. А бібліотека – це саме те місце, де можна отримати повну інформацію по будь-якому питанню.
Тому і 18 вересня у бібліотеку-філію №13 завітали учні 6-х класів ЗОШ№14 (кл.керівник Полюк Людмила Василівна та Онистюк Наталя Олександрівна) на краєзнавчу віртуальну подорож вулицями нашого міста. 



Саме від входу до парку ім. Чекмана, вважають історики, розпочалася розбудова нашого міста і на згадку про цю подію тут встановлено пам’ятний знак. Саме тут у місці злиття річки Плоскої з Південним Бугом виник стародавній Плоскирів. Ще раз згадали, як місто Проскурів з невеличкого селища перетворилося у велике місто Хмельницький з сучасними спорудами та гарними зонами відпочинку.
«В  нашому місті є ще багато цікавих місць, які можна відвідати, і про які можна розповідати ще багато цікавого», – зазначила наприкінці заходу бібліотекар читального залу Олена Фішко.

Г.Недвецька, зав. бібліотекою-філією №13

Немає коментарів:

Дописати коментар