пʼятниця, 18 листопада 2022 р.

За мирну єдину Україну

 

18 листопада в НВК №9  для шестикласників була проведена патріотична година, яку провели бібліотекарки бібліотеки-філії №13 і приурочили до Дня гідності і свободи, що відзначається щороку 21 листопада .

Мета патріотичної години – розширити поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави; розвинути в учнів бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави; наполегливо вчитись, щоб принести якомога більше користі рідній Україні; формувати в учнів активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів; . виховувати патріотичні почуття, гордість за свою Батьківщину – Україну.



«Ви, молоде покоління, маєте бути справжніми патріотами. Любіть Україну, робіть її сильною, адже саме вам жити у цій країні, і якою вона стане – залежить саме від вас!» ­– зауважила  класний керівник Якобчук   Ірина Зіновївна.

                                                                         

А на завершення заходу діти ознайомились з книжковою виставкою, взяли участь у вікторині «Чи гідний ти?» та провели флешмоб, де відтворили Державний прапор України. 

  


І справжнім патріотом можна назвати тільки того, хто не просто кричить з високих трибун про свою любов до рідної держави, а того, хто прикладає певні зусилля для її розвитку та процвітання.


Немає коментарів:

Дописати коментар