пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

 

ДЕНЬ ЗНАНЬ В БІБЛІОТЕЦІ

…Учітесь, читайте,

І чужому научайтесь,

Й свого не цурайтесь

Т. Шевченко

Сьогодні в бібліотеці-філії №13 було гамірно, весело та святково, тому що відсвяткувати День знань до нас завітали учні шостих та сьомих класів ЗОШ №14 (кл. керівники Моцна І.В., Полюк Л.В., Волчелюк О.В).




Розпочали свято з пізнавально-оглядової екскурсії «Чарівний світ книги», на якій наші юні читачі ближче познайомились з бібліотекою, переглянули цікаві виставки та нові надходження.



 А після екскурсії для дітей бібліотекарки провели перший урок: «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну», під час якого побували в віртуальній подорожі і дізналися, як святкують День знань в різних країнах світу. 


А ще діти з задоволенням спілкувалися, брали участь у вікторині, ділилися своїми враженнями про літні канікули і бажали один одному гарних оцінок у новому навчальному році.





«В цьому році День знань особливий, сповнений нових вражень, надій, та несподіваних зустрічей» – поділилася своїми враженнями кл. керівник 7-А класу Ірина Володимирівна.


А наприкінці свята діти намалювали букет побажань для України,  де вони хочуть бачити нашу Батьківщину сильною, багатою, славетною та квітучою.

Зав. бібліотеки-філії №13                   А. Панасюк

 

Немає коментарів:

Дописати коментар