пʼятницю, 22 березня 2024 р.

 

Читання поезії в бібліотеці

22 березня, в бібліотеці-філії №13 відбувся поетичний марафон "Ріки незмінно течуть додому". Це було частиною національного тижня читання поезії 2024, присвяченого вшануванню та підтримці тих, хто бореться за свій дім, тих, хто віддав усе заради нього, і тих, хто прагне повернутися додому.


Участь у заході взяли читачі, які поділилися своїми почуттями, адже поезія завжди була тим засобом, який дозволяє нам виразити наші найглибші почуття, поділитися нашими радощами та болями. Марафон став справжнім форумом для вираження шани та любові до тих, хто бореться за свободу, захищає свої рідні землі, і залишається вірним своїм переконанням. І кожне віршоване слово, кожен рядок, виражав велику повагу і підтримку тим, хто знаходиться віддалено від дому, або тим, хто тужить за поверненням до нього.



«Із великою вдячністю до всіх учасників, які приєдналися до нашого марафону, ми висловлюємо глибоку шану до тих, хто захищає наші домівки,  та тих, хто бореться за свої права та територіальну цілісність. Нехай наші слова та почуття стануть вітром у вітрилах їхніх сердець у дорозі додому» – відзначили працівники бібліотеки.

Отож нехай поезія завжди буде нашим відданим компаньйоном у всіх подорожах життя, нагадуючи нам про те, що домівка завжди чекає на нас з відкритими обіймами.

Зав. бібліотекою      А. Панасюк

 

Немає коментарів:

Дописати коментар