вівторок, 16 квітня 2024 р.

 

Нехай кожен з нас зробить цей світ трохи кращим…

У кожній спільноті є ті, хто робить наше життя кращим і яскравішим, надаючи допомогу та підтримку у найнеочікуваніших місцях. Серед них - наша дорога читачка, блогер, та ангел-охоронець нашої книгозбірні Катерина Масловська, яка вразила нас своєю щедрістю та добротою.


Працівники бібліотеки-філії №13 та наші читачі, щиро вдячні Катерині за організацію незабутньої акції, завдяки якій наші полиці поповнилися на 280 чудових книг і 4 захоплюючі настільні гри. Її безмежна любов до читання та бажання робити добрі справи зіграли ключову роль у зробленому.


Ця акція стала справжнім святом для нашої бібліотеки. Ще раз ми переконалися, як сила спільної дії може зробити дива. Дякуємо також всім, хто приєднався до цієї благородної справи, підтримавши ідею Катерини, а саме: видавництвам «Книголав», «Артбукс», «Наш формат», Оксані Ільєнко, підписникам Даші та Миколі, Ользі Корбан, Сокирко Олені, Івановій Анні, Тихомировій Анастасії, Ющенко Ярославі, Ільєнко Оксані, Гринчишин Ірині, Ані Бут, Пархуць Іванні, Кривенко Ярославі, Данилків Мирославі, Білобровій Ірині, Ганцевій Тетяні, Костенко Яні, Ільяшук Анні, Нелепій Анні, Коваленко Наталії, Зинич Катерині, Сливці Маргариті, Дорошок Аліні.

Велика кількість нових книг з різних жанрів, від захоплюючих пригод до глибоких філософських роздумів, дозволить нам розширити нашу колекцію та задовольнити різноманітні смаки наших відвідувачів. Настільні ігри стануть чудовим способом розважити і зблизити нашу спільноту.

Нехай ця акція стане поштовхом для подібних ініціатив та нагадуванням, що кожен з нас може зробити світ трохи кращим, починаючи з дрібниць.

З любов'ю та вдячністю, колектив бібліотеки-філії №13.

Немає коментарів:

Дописати коментар