середа, 15 травня 2024 р.

 

Намалюй родинне дерево

 

15 травня в бібліотеці-філії №13 відбувся захід, який став справжньою платформою для творчості та відкриття родинних історій. Юні читачі зібралися, щоб намалювати свої родинні дерева. Цей арт-простір став нагадуванням про значення сімейних зв'язків та відзначенням Міжнародного Дня Сім'ї.

Захід розпочався з короткого вступного слова, де бібліотекарі пояснили значення створення родинних дерев. Це було не лише про малювання дерева та вказівку на імена рідних, а й про подорож у минуле, збагачення своєї ідентичності та розуміння власних коренів. Діти висловили свої думки та емоції, пов'язані зі своїми родинними зв'язками, розповіли цікаві історії та пригадали найяскравіші моменти зі спільного життя з рідними.


«Бібліотека завжди була не лише місцем для читання книг, але і центром, де розцвітає творчість та спільнота. Сьогодні вона також стала місцем, де кожен може виявити та відобразити свою унікальну родинну історію через мистецтво.» – відзначила бібліотекарка Алла Панасюк.

Потім настав час для творчості. Кожен учасник отримав аркуш паперу та кольорові фломастери, щоб створити своє власне родинне дерево. Діти з великим захопленням приступили до роботи, додавши на кожну гілочку ім'я свого батька, матері, братів, сестер та інших рідних. Кожен штрих був насичений емоціями та коханням до своєї родини.

І як висловилась учасниця заходу Маргарита :«Арт-простір у бібліотеці-філії №13 став справжнім святом творчості та родинного злагодження. Він нагадав нам про те, наскільки важливо згуртовуватися в родині, розуміти та цінувати свої корені.»

  Зав. бібліотеки-філії №13     А. Панасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар