середа, 12 лютого 2014 р.



«Юнь, опалена війною»

Афганська війна .., брудна, неоголошена...
Та хіба війни бувають чистими? Будь-яка несе смерть, каліцтво, вдягає в жалобу тисячі сердець, материнських сердець. У війни холодні очі, у війни свій рахунок, своя безжальна арифметика.
25 річницю виводу військ з Афганістану працівники бібліотеки-філії №13 відсвяткували 12 лютого разом з учнями 8-Б класу ЗОШ №14 – класний керівник Полюк Людмила Василівна. Літературно-музична композиція «Юнь, опалена війною» тривала годину. На заході було продемонстровано матеріали про афганську війну, ряд кліпів за темою, оформлена книжкова виставка «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану».
 На захід завітав постійний гість бібліотеки Панов Микола Анатолійович – учасник бойових дій в Афганістані. Він дуже цікаво розповідав про свою службу та події, які йому прийшлось пережити, показав учням свої фотографії цих років. Діти дуже уважно слухали та задавали питання. Захід був  присвячений воїнам-інтернаціоналістам, які загинули на афганській землі. Афганістан ще довго буде щеміти в грудях багатьох із нас – загиблих не повернути. Наша пам’ять до цього часу, свято зберігаючи подвиг батьків і дідів у Великій Вітчизняній війні, назавжди ввібрала в себе і новий біль афганських втрат. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Зав. бібліотекою-філією №13                             Недвецька Г.С.





Немає коментарів:

Дописати коментар