пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

                       ВШАНУВАННЯ ДНЯ ГІДНОСТІ 

                              І СВОБОДИ

17 листопада в бібліотеці-філії №13 відбулася захоплююча патріотична година, присвячена Дню Гідності і Свободи. Відвідали захід учні 5-6 класів ЗОШ №14, які зберегли вогник патріотизму та глибокого розуміння значення важливих історичних подій для нашого народу.

В рамках заходу учасники отримали можливість глибше ознайомитися з історією та подіями, які передували Дню Гідності і Свободи. За допомогою фотоматеріалів, презентацій та відеоматеріалів були представлені ключові моменти Революції Гідності, яка змінила хід історії країни.


 «Заходи такого роду є важливою частиною культурно-освітнього життя громади, сприяючи формуванню громадянської свідомості та патріотизму серед молодого покоління» – зауважила класний керівник 5-А класу Сіпова О.В.

Патріотична година в нашій бібліотеці стала  чудовим засобом формування громадянської свідомості серед молоді. Відзначаючи День Гідності і Свободи, ми відзначаємо силу та волю нашого народу, які завжди переборюють будь-які труднощі на шляху до свободи та гідності.

Зав. бібліотеки-філії № 13    А. Панасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар