четвер, 25 січня 2024 р.

 


Крути: і сум, і біль, і вічна слава

25 січня бібліотекою-філією №13 було організовано годину-спомин, яку бібліотекарки приурочили до пам'яті героїв Крут. Цей захід був організований з метою формування патріотичних цінностей серед молодого покоління та поглиблення їхнього розуміння і відчуття відповідальності за майбутнє нашої країни.


Учасниками цього патріотичного дійства стали учні 7 класу ліцею №9. Організатори заходу підкреслювали не лише трагічність подій на Крутах, але й спрямовували увагу учнів на важливість розуміння їхньої відповідальності за майбутнє. Як зауважила класний керівник Якобчук Ірина Зіновіївна: "Важливо, щоб діти не лише знали історію, але й розуміли вагу своєї ролі в становленні майбутньої України".



Програма заходу включала в себе інформаційну частину про події на Крутах, відео-презентації та власні враження учнів щодо цих подій. Кожен учасник мав можливість висловити свої думки, а також взяти участь у дискусії про те, як кожен може долучитися до української патріотичної справи.


Година-спомин стала не лише святом пам'яті, але і важливим етапом в процесі виховання патріотизму та національної свідомості серед учнів.

Зав. бібліотекою-філією №13     А. Панасюк

 

Немає коментарів:

Дописати коментар