четвер, 15 лютого 2024 р.

 

Прийом Пенсійного Фонду в бібліотеці-філії №13: якісні консультації та задоволені відвідувачі

 

15 лютого в бібліотеці-філії №13 вкотре відбувся традиційний прийом спеціалістом Пенсійного Фонду, який проходить перший і третій четвер кожного місяця. Від початку року консультації отримали  близько 100 чоловік. Всі з них розв'язали питання, пов'язані з пенсійним забезпеченням та субсидіями.

Проведення прийому Пенсійного Фонду в бібліотеці-філії №13 має низку переваг, серед яких зручний графік, доступність місцезнаходження та дружня атмосфера, що сприяє відкритому обміну інформацією та розбору складних питань.

"Ми завжди стараємося надати нашим мешканцям максимальну підтримку та допомогу у вирішенні їх питань, особливо, коли йдеться про такі важливі аспекти, як пенсійне забезпечення та субсидії", - зазначила головний спеціаліст з обслуговування Аліна Ковальчук.

Співпраця бібліотеки та пенсійного фонду відіграє важливе значення для задоволення  запитів мешканців не тільки мікрорайону, а й усього міста, покращує якість обслуговування та задоволення потреб наших читачів у важливих справах їхнього життя.

 

Зав. бібліотеки-філії №13                                   А. Панасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар