вівторок, 17 вересня 2024 р.

 

Зустріч з Віталієм Міхалевським: поетичне слово, що єднає серця

 

17 вересня у бібліотеці-філії №13 відбулася незабутня зустріч із талановитим подільським письменником Віталієм Міхалевським. Захід пройшов у межах літературного марафону «Слово єднає – Перемогу наближає» і зібрав учнів Гімназії №25 ім. Вадима Ангела, які стали свідками дивовижної поетичної подорожі.


Поезія Віталія Міхалевського відрізняється ніжністю, любовною глибиною та пронизливістю, яка не залишає байдужим жодного слухача. Письменник майстерно передає емоції, зачіпаючи найглибші почуття любові, туги та надії, що є особливо актуальними в нинішній час. Його твори, мов витончені ліричні картини, малюють перед слухачами світ, де почуття та слово мають неймовірну силу.


Присутні мали змогу насолодитися живим поетичним словом, обговорити з автором його твори та отримати відповіді на запитання про його творчий шлях.


«Особливо вразило те, як творчість Віталія Цезарійовича змушує задуматися про справжні людські цінності, про любов до рідної землі та підтримку одне одного в складні часи»:  – так про зустріч висловилась класний керівник 7 класу Полюк Людмила Василівна.

Зустріч пройшла в теплій і натхненній атмосфері, залишивши у серцях усіх присутніх незабутні враження.

Літературний марафон «Слово єднає – Перемогу наближає» продовжує свій шлях, об'єднуючи небайдужих людей навколо сили українського слова та мистецтва.

 

Зав. бібліотеки-філії №13           А. Панасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар