пʼятниця, 12 лютого 2016 р.

Права та обов’язки в сюжетах казок



Права та обов’язки в сюжетах казок
Сьогодні права дітей є проблемою в усьому світі, оскільки, нажаль, життя, здоров’я, освіта, щастя дітей у всьому світі ще недостатньо захищені. Дитиною вважається кожна людина до досягнення нею 18-ти років.
Так, 11 лютого 2016 року, вперше, в бібліотеку-філію №13 завітали учні 6-А класу ЗОШ№7  з метою знайомства з книгозбірнею та перегляду цікавої презентації «Права та обов’язки в сюжетах казок».


«Мені подобається приходити до вашої бібліотеки,  тому я дуже хочу, щоб і мої учні побачили ії оновленою, почули багато цікавих  та корисних повідомлень. Дитина потребує особливої охорони і піклування як до, так і після народження», –  висловила свою думку класний керівник Бойчич Світлана Михайлівна.


Всі присутні юні користувачі взяли активну участь в обговоренні прав та обов’язків дитини по сюжету казок, висловлювали свою думку, з задоволенням переглядали цікаву літературу книжкової виставки, та фотографувалися .


Завідуюча бібліотекою-філією №13 Г.Недвецька підвела підсумок зустрічі з юними користувачами: «Найголовніше – це права кожної людини та кожної дитини. І сьогодні ми говорили про права дитини мовою казок».

Завідуюча бібліотекою-філією №13 Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар