вівторок, 12 квітня 2016 р.

(Віртуальна краєзнавча презентація)




Вулицями міста Хмельницького
(Віртуальна краєзнавча презентація)

Твоє обличчя вічно молоде.
На нього задивляється весь світ.
Він, як юнак, завжди вперед іде.
Невже Проскурову вже стільки літ!
(М. Ваньо)
У бібліотеку-філію №13 12 квітня завітали учні 10 класу ЗОШ№14 з вчителем фізики Сіповою О. В. на краєзнавчу віртуальну презентацію вулицями нашого міста. Розпочалася наша подорож від входу до парку ім. Чекмана. Саме тут у місці злиття річки Плоскої з Південним Бугом виник стародавній Плоскирів. Саме звідси вважають історики була почата розбудова нашого міста і на згадку про цю подію тут встановлено пам’ятний знак. Ще раз згадали, як місто Проскурів з невеличкого селища перетворилося у велике місто Хмельницький.
Книжкова виставка «Моя земля – земля моїх батьків» допомогла учням ще краще побачити і запам’ятати важливі події та пам’ятки нашого славного міста Хмельницький.


«Ми відвідали лише найстаріші будівлі міста кінця ХIХ початок ХХ ст.. Але в нашому місті є ще багато цікавих місць, які можна відвідати, і про які можна розповідати багато цікавого», – зазначила наприкінці заходу бібліотекар читального залу. Під час заходу прозвучали пісні Надії Пукас.
Адміністрація зальноосвітньої школи IIII ступенів №14 (Директор – Широка Н.В.) висловила подяку колективу бібліотеки №13 за тісну співпрацю.
Завідуюча бібліотекою-філією №13 Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар