четвер, 14 квітня 2016 р.

Ми свідки історії, історія – це ми...(майстер-клас)



Ми свідки історії, історія – це ми...
(майстер-клас)


Нема життя без України,
бо Україна – це мати,
яку не вибирають,
бо Україна – це доля,
яка випадає раз на віку,
бо Україна – це пісня,
яка вічна на цій землі.


Рідний край. Він починається від батьківського порогу, стежини, стрункої тополі, твоїх воріт, з барвінку, який ніжно стелиться по садочку. Найсвятішим для кожного з нас є слова: Україна, Батьківщина.
Наша ненька – Україна може по праву гордитися своїм народом, пишатися своїми синами і доньками за почуття глибокого патріотизму, за їх щиру любов і вірність, за готовність до самопожертви.
Події в Україні, що почалися з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. 
Ми живемо у непростий час час змін.
Ми хочемо, щоб кожен громадянин України згадав, за що він любить свою країну, свою рідну землю. І кожен усвідомив, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям «Небесна сотня», за що помирають наші хлопці в зоні АТО.




Тому, щоб підтримати своїх воїнів, які в даний час охороняють наш спокій, в бібліотеці-філії №13 зібралися учні 6-А класу (кл. кер. Савчук Л.Є.) і разом з майстринею в стилі «канзаши» Якубовською І. В., з працівниками бібліотеки, за підтримки депутата міської ради Болотнікова С.П. провели майстер-клас по виробу квіток з жовто-блакитних стрічок (стиль «канзаши»). 



«Всі дітки плідно працювали та намагалися як найбільше виробити квіточок. Вироби будуть відправлені в зону АТО волонтером Нащубською Л.П., яка в самий найближчий час вирушить з допомогою до наших воїнів», – підвела підсумок майстер-класу Г. Недвецька.


 Нашу Батьківщину, нашу Україну зламати не можна. Як птах фенікс вона відроджується із попелу, стає міцнішою, сильнішою.
Слава Україні!
Завідуюча бібліотекою-філією №13               Г. Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар