середа, 21 березня 2018 р.

В рамках Всеукраїнського тижня юнацької та дитячої книги.


Подіум-презентація: «Сучасна українська та всесвітня література»




Щороку в березні місяці проходить тиждень дитячої та юнацької книги. Незважаючи на всі соціально-політичні зміни, що відбуваються у суспільстві, традиція проведення Тижня збереглася і набула загальнодержавного визнання.
Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги має на меті не тільки залучити учнів та молодь до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеки в справжній храм Книги, в якому кожний читач відчує себе бажаним гостем.
Незмінне гасло Тижня: «Завжди було і буде вічне – дитина з книжкою в руці».
21 березня на свято книги до бібліотеки-філії №13 завітали учні 8-Б класу ЗОШ №14. До їх уваги було представлено подіум-презентація «Сучасна українська та всесвітня література» та книжкова виставка: «Українська сучасна література»
 «Ми ознайомилися із кращими сучасними письменниками української та світової літератури та їх творами. Сподіваюсь на те, що молодь зацікавилася цими творами та захоче їх прочитати», – поділилась своїми враженнями після заходу класний керівник Л. Левицька.
 Тиждень дитячої та юнацької книги стає своєрідною акцією з популяризації надбань національної та світової культури та сприятиме поглибленню і розширенню читацьких інтересів.

Г.Недвецька, завідуюча бібліотекою-філією №13        

Немає коментарів:

Дописати коментар