субота, 10 березня 2018 р.

ХАЛВА КОРИСНА УСІМ





Усім відомо, що після вживання халви організм наповнюється корисними вітамінами та мо­лодшає.

    
Цей продукт найкраще впливає на роботу нервової системи люди­ни і значно поліпшує кровообіг. Якщо працівники на заводі виготовляють халву за правильним рецептом, то ця комбінація інгредієнтів створює мі­кроелементи, які є постачальниками цинку, міді, заліза, протеїну, фосфо­ру, натрію, магнію, кальцію та інших корисних речовин.
Завдяки своєму складу халва має дієтичні властивос­ті, оскільки готують її з насіння й горіхів, а вони містять вітаміни груп А, В і Е. Це сприятиме росту й розвитку дитини та нормалізації зору.
Важливо: у складі халви у жодному разі не повинні бути присутні різні харчові добавки, аро­матичні речовини, кислоти і барвники, ці східні ласощі мають складатися лише з натуральних речовин.
Проте халву потрібно вживати в невеликих до­зах, близько 50 грамів у день, тому що цей про­дукт дуже і дуже калорійний.

При підготовці статті був використаний матеріал з газети «Батьки і діти».
Завідуюча бібліотекою-філією №13                      Г. Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар