середа, 15 вересня 2021 р.

Поетичний зорепад

 Злітаючи в щасливу мить

(в рамках Хмельницького

 літературного фестивалю «Слово єднає!»)


           Слово завжди було потужною  зброєю у боротьбі за правду. І сьогодні ми особливо гостро відчуваємо потребу у щирому, справжньому, гострому і свіжому слові. Літературна палітра нашого міста надзвичайно багата.

Сьогодні, 15 вересня 2021 року, працівники бібліотеки-філії №13 завітали в гості до учнів 8-В класу ЗОШ №14 (класний керівник Сіпова Олена Вікторівна) на святкову зустріч з подільською поетесою. 

Наталя Мазур – жінка, становлення якої як поетеси відбулося в зрілі роки. Характерна властивість її віршів – постійно пульсуюче внутрішнє занепокоєння. Це стан її душі.

У творчому багажі Наталі Павлівни дуже багато книжок з віршами, казками та піснями. З втіхою та посмішками на устах у молоді промайнув поетичний зорепад. З великим задоволенням поетеса читала свої класні вірші. В її поезії є все – і світлий сум та трем осені, що підкрадається непомітно, і глибокі роздуми про вічні і святі поняття – любов і дружбу, про прагнення зрозуміти і хоча б трішки поліпшити цей світ. А ще про життя «поруч», що є просто необхідністю або безвихіддю…

Наталя Павлівна побажала  учням  приємно і  з користю проводити вільний час, не втрачати інтерес до знань, бути активними читачами  бібліотек. «І якщо є бажання писати – пишіть, може колись ще це буде потрібно», – додала вона на завершення зустрічі.

Така поезія впізнається і запам’ятовується…

 

Завідуюча бібліотекою-філією №13                      Г. Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар