середа, 1 вересня 2021 р.

День Знань

«Хай в серці кожної людини живе любов до Батьківщини»

 

Сьогодні, 1 вересня, усі школярі, вчителі та працівники освіти святкують День Знань! Цей день завжди урочистий, адже саме з нього починається цікавий, незвіданий, і водночас нелегкий шлях до нових знань.

Традиційно святкування 1 вересня починається зі згадки про нашу Батьківщину. Тому, бібліотека філія №13 відкрила свої двері для учнів 8 та 9-х класів СЗОШ №14. Метою даного заходу було формувати соціально- компетентного, активного громадянина України, виховувати патріотичні почуття в учнів. 

 

Стежинками формування незалежної України ми поступово дійшли до нашого рідного міста – Хмельницького. Адже воно теж змінилось і сьогодні учні детальніше дізнались, яким воно було і яких змін зазнало з роками незалежності України. Звичайно, не обійшлось і без історії про Державні символи України, їх призначення.

Для підсилення ефекту і зацікавленості учнів, бібліотекарка супроводжувала свої розповіді цікавими фото та відео, які були в мультимедійній презентації та на книжковій виставці.

 



 

«Я переконана: кожному з нас пощастило бути частинкою неймовірної країни –  України. І мабуть кожний, хто народився та жив тут і продовжує жити, може з гордістю сказати, що він пишається своєю Батьківщиною, і зокрема, своїм містом над Бугом – Хмельницьким…» –  такими словами підсумувала проведений захід бібліотекарка Бердага Анна.

 

Бібліотека-філія №13                                                     Бердага Анна


Немає коментарів:

Дописати коментар