вівторок, 5 грудня 2023 р.

 

Бібліотеці – 50!!!

Цього року для нашої бібліотеки настав особливий момент – 50-річчя від дня свого заснування. З цієї нагоди бібліотека отримала неймовірне привітання від однієї зі своїх найвідданіших читачок – Надії Легельбах, яка знає кожну поличку і кожну працівницю особисто, вирішила висловити свою подяку і привітати бібліотеку з цим неймовірним ювілеєм.


"Хочу від щирого серця привітати всіх працівників рідної бібліотеки з славетною датою – 50 річчям!

Хтось у вихідні спішить до церкви, хтось йде прогулятись в парк, а я з радістю йду до бібліотеки, за новою книгою, за щирим спілкуванням.

А знаєте… тут панує особлива аура…Це не просто приміщення, на полках якого зберігаються книги. Тут працюють неймовірні люди – щирі, відкриті, доброзичливі… Завжди допоможуть з вибором книги, підтримають порадою. А книги… вони як люди. Мають свою енергетику. Стільки різних людських рук торкались до їх сторінок. Читичі переживали разом з героями, співчували, захоплювались…

Я завжди повертаюсь додому з чудовим настроєм, бо несу не тільки книгу, а частинку тепла від людей, які тут працюють і щедро ним діляться.

Люблю свою бібліотеку. І щиро бажаю її працівникам мирного, щасливого життя і вдячних відвідувачів.

З любовю і повагою Надя Легельбах ",

Ми дуже вражені тим, як важливою є наша бібліотека для людей. Ми вдячні за читачів, які роблять нашу роботу значущою і важливою, і наша  бібліотека залишається особливим і важливим місцем, і  продовжує служити центром культури, навчання та спілкування для всіх поколінь. Ще раз дякуємо нашим читачам за відданість та неперевершену любов до слова і читання.

Зав. бібліотеки     А. Панасюк

 

Немає коментарів:

Дописати коментар