середа, 6 грудня 2023 р.

 

Миколай у Бібліотеці: веселий бібліомікс для школярів

6 грудня, в стінах бібліотеки-філії №13, відбувся захоплюючий народознавчий бібліомікс: "Святий Миколай – чародій, святитель, діточок покровитель". Цього разу особливими гостями свята стали учні 5 класу ЗОШ №14, які мали унікальну можливість дізнатися цікаві факти про життя святого Миколая – важливої фігури в різних культурах і релігійних переконах. Разом з бібліотекарями та класним керівником Сіповою Оленою Вікторівною, переглядали мультимедійну презентацію та слухали захоплюючі розповіді про чудеса та благочестиві дії святого Миколая.

Свято не обмежувалося лише вивченням історії. Учасники мали змогу продемонструвати свої таланти, весело провести час і взяти участь у караоке, танцях, конкурсах та іграх. Створена атмосфера тепла та дружби дозволила кожному відчути себе частиною цього святкового заходу.

Головний момент свята – вручення подарунків від святого Миколая. Очі дітей світилися від радості, коли сам святий Миколай особисто вручав кожному солодкі подарунки. Це стало не лише приємним сюрпризом, а й символом тепла та добра, яке приносить це свято.


 « Бібліотека дбає про наші веселощі та розвиток, даруючи нам захопливі заходи. Це свято  залишило в наших серцях незабутні враження» – так висловилась про свято учасниця дійства  Анастасія.

Бібліотека продовжує радувати своїх відвідувачів цікавими та захоплюючими заходами, сприяючи розвитку освіти та культури у місті. Цей народознавчий бібліомікс став чудовим прикладом того, як можна поєднати навчання, розваги та традиції, залишаючи незабутні враження у серцях усіх учасників.

Зав. бібліотеки         А. Панасюк

 

Немає коментарів:

Дописати коментар