субота, 27 серпня 2016 р.

Справжні жінки (цікаві поради)



10 правил справжніх жінок

Більшість наших жінок працюють як воли і дуже швидко втрачають свою привабливість і незалежність. Як стати успішною і впевненою в собі?"
Впевнені в собі, успішні, щасливі... На яких принципах будується життя жінок, що реалізували себе? Поради від сайта kоrуsnо.рго.


1. ВОНА З ДИТИНСТВА ЗВИКЛА ПОКЛАДАТИСЯ ТІЛЬКИ НА СЕБЕ
Навіть якщо у неї були прекрасні мама й тато, цілком благополучне дитинство, проте вона не вважає, що хтось їй щось винен чи що це благо­получчя їй гарантовано довічно. Вона робить ставку тільки на власні зусил­ля, можливості та здібності.
2. ВОНА САМОДОСТАТНЯ
Їй не потрібні інші люди, зокрема чоловіки, для вирішення власних проблем. І також вони не потрібні їй, щоб вона відчувала себе щасливою. Вона вирішує свої проблеми і щасли­вою робить себе сама. Інші люди для неї, як вишенька на торті, вони прикрашають її життя.
3. ВОНА НЕЗАЛЕЖНА В УСІХ СЕНСАХ ЦЬОГО СЛОВА
І насамперед фінансово. Зазви­чай такі дівчата з юності замислюють­ся над тим, як і де вони будуть зароб­ляти на життя. Вони рано покидають рідну домівку, їх не лякає думка про те, щоб виїхати в інше місто або кра­їну, щоб вчитися, розвиватися.
Такі дівчата до 25 років уже мають чіткий план, у них за плечима вже зна­чний досвід роботи і декілька кроків кар'єрними сходами. Необов'язково ці кроки вгору, адже не всі й не завжди хочуть стати великими начальниками. Це може бути якесь наукове відкрит­тя, написання книги, створення якоїсь корисної програми. Мова про те, що до 25 років ця дівчина вже щось зробила, а не тільки планує і передба­чає, знаходячи тисячі причин, чому в неї нічого не виходить.
4. ВОНА НЕ ПРОСИТЬ ДОПОМОГИ
Вона може, звичайно, попросити про допомогу, але тільки тоді, коли вже ви­пробувано було все. Тоді, коли вона проаналізувала ситуацію, зробила кі­лька спроб впоратися самостійно, ос­таточно переконалася, що її особис­того потенціалу не вистачає, ось тоді вона піде шукати того, хто може допо­могти. Але поки вона не переконаєть­ся, що проблема не вирішується без залучення, скажімо, зовнішнього ре­сурсу, вона про допомогу просити не піде. І правильно зробить.
Цікаво, що зазвичай ця риса прояв­ляється ще в школі. Дівчинка, зіткну­вшись із нерозв'язаною задачкою з математики, спочатку посидить над нею сама, і тільки потім, вже ввечері, вона піде до мами або тата з прохан­ням допомогти. Звичайні жінки пово­дяться інакше: при перших труднощах вони пасують і просять, щоб хтось інший їхню проблему взяв на себе.
5. ВОНА НЕ ЙДЕ НА КОМПРОМІСИ
У неї немає страху, що щось не вий­де, що вона не впорається самотужки, що їм потрібно чуже схвалення. Ці ді­вчатка спокійно кидають обридлі кур­си, ці підлітки самі вирішують, куди піти вчитися і ким бути, ці студентки не купують курсові роботи, тому що їм цікавий обраний напрям, ці дівчата не зустрічаються із хлопцями, які їх не цінують. Вони безжально відкида­ють все, що не вписується у їхню кар­тину під назвою "Як я хочу". І всупе­реч голосам заздрісників, у результаті отримують ту професію, того чоловіка и той спосіб житія, якого хотіли.
Безкомпромісність стосується і роботи. Такі жінки не працюватимуть за принизливо низьку зарплату, вони не стануть терпіти жахливі умови праці, вони не потерплять хамства начальни­ка або домагання колег. Вони озна­чать свою позицію з питання, і якщо нічого не буде змінено, вони підуть на іншу роботу, в інший відділ або іншу компанію.
6. ВОНА НІКОЛИ НІ З КИМ СЕБЕ НЕ ПОРІВНЮЄ
Вона не міряється ні з подругами, ні з родичами, ні з колегами своїми досягненнями, матеріальним стано­вищем або статусом. Вона прекрасно розуміє, що завжди знайдеться хтось молодший, стрункіший, багатший, успішніший, престижніший. Вона по­рівнює себе з собою вчорашньою або торішньою і оцінює винятково власні досягнення за цей період.
7. ВОНА ЗАДОВОЛЕНА СВОЄЮ ЗОВНІШНІСТЮ
Їй не хочеться переробляти ніс, збі­льшувати губи або груди, вона не си­дить на постійній дієті й не гризе себе за зайвий шматок торта. Вона піклу­ється про зовнішність, їй не байдуже, як вона виглядає, це важливо розумі­ти. Просто вона піклується про ту зовнішність, яка її неї вже А не намагається створити ту, якої вона немає.
8. ВОНА НЕ ПРАГНЕ ЗАМІЖ
І не тому, що не затребувана, зовсім ні. У неї може бути мільйон коханців, але сім'ю вона з ними створювати не захоче. Інфантильний і слабкий чоло­вік їй буде нецікавий, а розумний, ам­біційний та націлений на сім'ю чоло­вік у нашій країні, на жаль, – вид рід­кісний. На щастя, це мало турбує ус­пішну жінку, тому що – дивіться пункт другий – її щастя не залежить від інших людей.
9. ВОНА НЕ СПРИЙМАЄ НЕРІВНОПРАВНОСТІ
Позиція "чоловік-благодійник" для неї абсолютно немислима. З нею мо­жна спілкуватися тільки на рівних, при цьому не важливо, хто багатший, авторитетніший або обіймає посаду рангом вище. Вона буде на рівних спі­лкуватися з директором держкорпорації і касиром у магазині, вона ніко­ли не дозволить собі хамства стосов­но офіціанта, але й не стерпить знева­ги від власника спорт-клубу, в якому займається.
10. ВОНА НІКОЛИ НЕ ПОКИНЕ ПРАЦЮ
Навіть якщо в неї на рахунку мільярди, яли неї тут справа взагалі не в грошах. Вона реалізує себе, вона захоплена своєю справою, і її в голову не прийде покинути це все, щоб сиді­ти в дома. Вона ходить на роботу не заради грошей, а для того, щоб робити те, що їй подобається.

 Завідуюча бібліотекою-філією №13      Г.Недвецька
(Використаний матеріал з газети "Факт")

Немає коментарів:

Дописати коментар