четвер, 21 листопада 2019 р.

Зустріч з учасниками Майдану, АТО



«Вони тримали за нас небо…»
У нашій пам’яті Ви назавжди лишились,
Історія одна, а Ви – її частина!
Ви тільки знайте, браття, ми за Вас молились,
І молимось: за Вами – ненька Україна!!!
21 листопада, рівно 6  років тому люди вийшли на вулиці та висловили свою позицію щодо дружби з Євросоюзом. Цей день в Україні відзначають як День Гідності та Свободи, адже саме 6 років тому розпочалася Революція, яка переродила українську націю.
Після Майдану і до цих пір на території нашої держави немає спокою, розпочалися та продовжуються військові дії на Сході України, в результаті яких було втрачено дуже багато воїнів та мирних жителів.
Сьогодні, 21 листопада, працівники бібліотеки-філії №13 та учні 9-класу ЗОШ №7  (класний керівник Скубська Людмила Михайлівна) організували зустріч з учасниками Майдану, АТО та ООС, щоб вшанувати пам’ять героїв. Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, тим, хто спить у незнанних та безіменних могилах – присвячується!  Цвіту нашого народу, його славним синам та донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче  – життя, присвячується!

Захід розпочався з гімну України. Присутні почули та побачили багато фактів, подій, що відбуваються в нашій країні та вшанували хвилиною мовчання загиблих. Зворушлива презентація містила в собі кадри протесту Майдану, фотографії загиблих Небесної сотні та учасників АТО, звучали вірші та пісні про наболіле.
На зустрічі були присутні Голова спілки учасників АТО, бойових дій та інвалідів війни Бойчук Вадим Ярославович та тренер з рукопашного бою Осєдлєвич Гаррі Миколайович.

  «Ми різні, але Свобода та Гідність нас об’єднують і ми вільні творити своє майбутнє!», – промовила наприкінці заходу бібліотекарка Аліна Войтюк.
Бібліотекарка бібліотеки-філії №13   Аліна Войтюк

Немає коментарів:

Дописати коментар