вівторок, 14 березня 2017 р.

Усний журнал




 «Україно! Мій коханий краю….»
Одна Батьківщина і двох не буває.
                         Місця де родилися, завжди святі.
                         Хто рідні обереги свої забуває,
                         Той долі не знайде в житті.
                         Зацвітає калина, зеленіє ліщина.
                         Степом котиться диво – луна.
                      Це – моя Україна, це – моя Батьківщина,
                         Обереги її – поруч будуть усе життя.


Сьогодні, як і у всі часи, важливе місце в житті народу займає національна символіка і символи. І не тільки в пам’ятні дні, але й у повсякденному житті необхідно відновити все те краще, що лишили нам у спадок пращури. Від того, як ми шануватимемо своїх предків, свої кращі традиції, залежатиме наша духовність, наша цивілізованість і майбутнє нашої держави.
Так 14 березня ц.р. було проведено усний журнал на тему: «Україно! Мій коханий краю….». На цей захід завітали учні 7-А класу НВК №9 (кл. кер. Якобчук Ірина Зиновіївна).
В гарно прибраному рушниками та сорочками-вишиванками залі була продемонстрована книжкова виставка: «До України серцем прихилися!».


 Захід проходив у вигляді усного журналу і складався із 8 сторінок. Кожна сторінка усного журналу була представлена окремо. Розповідали про Україну, її звичаї, обряди, красу та велич українського народу.
Дійство супроводжувалося відео-слайдами про Україну, звичаї та символи, відеокліпами українських пісень: «На нашій Україні», «Чорнобривці», «Пісня про рушник», «Вишиванка», «Україна».
«В останні роки спостерігається значне підвищення інтересу українців до своїх першовитоків, своєї історії, культури»,– висловила свою думку після заходу класний керівник Якобчук І.З.

Завідуюча бібліотеки-філії №13    Г.Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар