середа, 5 червня 2019 р.

Літо з бібліотекою 2019


Відкриття літніх читань:
«Літо грай, читай і уквітчай наш рідний край!»
Літо – це особливий період у роботі   бібліотеки.
 Для урізноманітнення літнього відпочинку дітей і з метою ознайомлення їх  із кращими творами сучасної та світової літератури, для розкриття бібліотечного фонду працівники книгозбірні працювали з початку року.
Фонд   бібліотеки поповнився новою літературою для дітей. Щоб ознайомитись з новими надходженнями, користувачі бібліотеки завітали в бібліобар на дегустацію новинок: «Ці книги для Вас». 

До уваги присутніх було рекомендовано бібліоменю:
Перша страва для дегустації «Казковий вінегрет», де були представлені казки на різні смаки.       
Друга страва – «Пізнавальний гарнір». Книги про сімейні цінності, виховання, толерантність, космос, рослини, тварини, про відкриття та мандрівників – вабили дітей яскравими малюнками та цікавими фактами.      
          Любителям гострих страв було запропоновано «Пригодницький салат».
 На десерт гурмани читання змогли скоштувати «Фантастичний кекс». Неймовірні перетворення, загадкові явища зацікавили читачів.
 А закінчилося все «Журнальною тусовкою».





Найкращі читачі із різних шкіл мікрорайону завжди відвідують наш заклад. Серед них хочеться відзначити таких як Нецька Оксана, Кирилюк Валерія, Сорока Анастасія, Вєтрова Валерія, Муравський Ілля та інші.



Дякуємо батькам, бабусям та дідусям за те, що прививають дітям та онукам любов до книги, до читання та бібліотеки. Читати – це круто!
Під час літнього відпочинку, юні відвідувачі мають можливість переглянути мультфільми за творами відомих українських і зарубіжних письменників.
Завідуюча бібліотеки-філії №13             Г. Недвецька

Немає коментарів:

Дописати коментар