субота, 11 лютого 2017 р.

Відновлюємо суглоби льоном



Завжди на зміну погоди деякі люди відчувають сильні болі у суглобах.
Як же полегшити відчуття болю?




На жаль, кожного з нас із часом наздоганяє проблема болю в суглобах. Одні стикаються з нею лише в глибокій старості, а інші починають страждати набагато раніше. Це може статися з різних причин: через важку фізичну працю, порушення обміну речовин, зміни гормонального фону, спадкові фактори…
Але існує чимало народних засобів, які можуть допомогти суглобам, іноді навіть ефективніше, ніж деякі дорогі медикаменти.
Натуральний засіб для суглобів за рецептом має потужну відновлювальну і протизапальну дію, збільшує елас­тичність судин, нормалізує обмін речовин, насичує кров корисними інгре­дієнтами. Тож як відновити суглоби?
Корисний рецепт.
Інгредієнти: кілограм меду, 10 сто­лових ложок лляного насіння, 50 гра­мів очищеного сирого гарбузового насіння, 5 столових ложок меленого кунжутного насіння, 3 столові ложки родзинок, 50 грамів очищеного насі­ння соняшника, 50 грамів пшеничних висівок.
ПРИГОТУВАННЯ
У великій мисці ретельно змішайте всі складники.
Перекладіть суміш у скляну єм­ність, закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.
З'їдайте по столовій ложці суміші за 20 хвилин до сніданку та обіду. Пере­конайтеся перед застосуванням засо­бу, що у вас немає алергії ні на один з його компонентів.

При підготовці статті був використаний матеріал з газети «Факт».
Завідуюча бібліотекою-філією №13                      Г. Недвецька


Немає коментарів:

Дописати коментар