середа, 18 вересня 2019 р.

Дні Сталої Енергії


Енергоефективність та використання альтернативної
енергії у будівлях

 Мета проведення Днів Сталої Енергії у місті – донесення важливості зусиль кожної окремої людини для подолання енергетичної та екологічної загроз і стимулювання хмельничан до зниження споживання енергетичних ресурсів шляхом впровадження заходів з підвищення енергоефективності. 
Дні Сталої Енергії спрямовані на те, щоб надати більше інформації, здійснювати заходи щодо зменшення вживання енергоносіїв та покращити ставлення до навколишнього середовища
Впродовж чотирьох днів, у м. Хмельницькому проводяться Дні Сталої Енергії. Це комплекс заходів, які дають можливість звернути увагу мешканців міста на необхідність ощадливого ставлення до енергоресурсів, що дозволить економити кошти на їх споживання та виховати свідомого споживача енергії.
З 17 по 20 вересня в бібліотеці-філії №13 діє виставка матеріалів та друкованої продукції: «Збереження електроенергії – важлива справа».
 18 вересня працівники бібліотеки-філії №13 запросили на еко-бесіду: «Енергоефективність та використання альтернативної (сталої) енергії у будівлях» учнів ЗОШ №14 6-В класу. Підлітки з зацікавленістю переглядали презентацію, відео та мультфільми за даною тематикою. Під час діалогу висловлювали свій погляд на ощадливе ставлення до енергоресурсів.


"Енергоефективність повинна стати не просто пріоритетом держави, вона повинна стати державною релігією, догмою, аксіомою окремо взятої людини. У сучасному світі виграють не ті країни, які володіють енергією, а ті, які можуть ефективно її використовувати", – підвела підсумок бесіди  бібліотекар А.Войтюк. 
 «Обов’язково проведіть розмову із своїми батьками, рідними, знайомими про економне використання енергії для заощаджування коштів», – висловила прохання до користувачів завідуюча бібліотекою-філією Г.Недвецька.
Г.Недвецька, завідуюча бібліотекою-філією №13

Немає коментарів:

Дописати коментар