пʼятниця, 23 вересня 2016 р.

Поетична подорож «Невиправний романтик» (В.Міхалевський)



Поетична подорож «Невиправний романтик»
                                    
Журавлями курличуть літа.--
Як же стрімко вони пролетіли…
Здраствуй, долі пора золота!
Ще далеко пора моя біла!
В.Міхалевський


Час минає невпинно. Цьогоріч святкуємо уже 585 річницю нашого рідного Хмельницького. В рамках Дня міста проходить літературний фестиваль «Слово єднає». 


Бібліотека-філія №13 приєдналась до літературного марафону і 21 вересня провела поетичну подорож «Невиправний романтик», запросивши учнів 10 класу ЗОШ №14 (кл.керівник Сіпова О.В.) на зустріч з Хмельницьким поетом-ліриком Віталієм Міхалевським. Він знаходиться зараз у розквіті свого поетичного таланту і яскравим підтвердженням того є 9 поетичних збірок. Поетиці Віталія Цезарійовича притаманний неповторний шарм, коли йдеться про жінок. Характерною рисою його поезій є мелодійність. В цьому переконались присутні на зустрічі, слухаючи із задоволенням та захопленням вірші у виконанні майстра слова, написані у різні періоди творчості. Ведучи бесіду з учнями, він наголосив на тому, що може допомагати молоді у написанні віршів. Зустріч пройшла в атмосфері емоційного піднесення, кожний прочитаний вірш супроводжувався аплодисментами.


 «Ми дуже вдячні за таку душевну зустріч, за лірично проведену годину спілкування. Бажаємо натхнення, щоб джерело поезії душі було нескінченне» ­ – поділилася враженнями класний керівник Олена Сіпова.


Г.  Романюк,  бібліотекар 1 категорії бібліотеки-філії №13

Немає коментарів:

Дописати коментар